Foto van medisch personeel

Column

jochumjarigsma

Jochum Jarigsma, coach/trainer

Uitstellen heeft geen zin

Ik loop hard sinds mijn 16e. Vijf jaar geleden zat ik in een zaaltje .......

Lees meer .......

Regionale pilots

landkaart

Handreikingen

Wil je ook met Persoonlijke Preventie aan de slag? Er zijn diverse handreikingen en tools voor jou ontwikkeld waardoor je snel en voortvarend kunt beginnen. De onderstaande handreikingen kun je kosteloos bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. bestellen.

Folder Persoonlijke Preventie

De folder Persoonlijke Preventie bevat een uitwerking van het Prevent-model. Bekijk de leesversie of download de printversie. Je kunt fysieke exemplaren aanvragen om in je eigen regionale gezondheidsnetwerk of samenwerkingsverband te verspreiden.

Boekje 'Zelf kiezen voor gezondheid'

In dit boekje staan de aanleidingen en uitdagingen voor Persoonlijke Preventie. Je kunt gratis exemplaren van het boekje bij ons aanvragen. Leuk om uit te delen aan mensen die je (later) nodig hebt om rond Persoonlijke Preventie samen te werken. Het boekje helpt het denken op gang. 

Het Prevent-model en implementatiecyclus

Op deze website tref je het Prevent-model en een implementatiecyclus aan. Deze kun je downloaden en als gesprekskader gebruiken voor een dialoog met partners. Het helpt om dezelfde begrippen en beelden te gebruiken.

Projectplan Regionale Implementatie en draaiboek Koplopersregio's

Het projectplan 'Regionale Implementatie Koplopersregio's  is een compleet en concreet uitgewerkt projectplan van een regio waar Persoonlijke Preventie wordt ge├»mplementeerd. Het plan wordt uitgedeeld op bijeenkomsten die wij organiseren en die jij wellicht zelf over Persoonlijke Preventie organiseert. Klik hier voor de eerste ervaringen van Koplopersregio's. Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. indien je een draaiboek wilt ontvangen.

Implementatie-ondersteuning

Partners van het Platform Personalized Prevention zijn gaarne bereid om mee te denken over hoe jij Persoonlijke Preventie het beste in jouw omgeving kunt implementeren.

Neem Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met ons op als je bestellingen of vragen hebt of ondersteuning wilt. Ook brengen we jou desgewenst graag in contact met regio's die al met Persoonlijke Preventie aan de slag zijn.

Het Prevent-model

Implementatiecyclus

Agenda

20.11.2014 Jaarprijs Goede...
20.11.2014 Preventieconfer...
28.11.2014 KAMG Congres
01.12.2014 Kennis in de bu...
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner