Foto van medisch personeel

Column

zonnebloem

Redactie Preventweb.nl

Zomergeluk zit in een klein hoekje

Iedereen denkt bij zomergeluk aan vakantie .......

Lees meer ......

Regionale pilots

landkaart

Nieuws

E-Summer School: Ondernemerschap

E-learning heeft de toekomst. Ook voor preventie- en gezondheidswerkers. Daarom kun je deze zomer de e-Summer School bij Preventweb.nl volgen. Elke week krijg je praktische tips over hoe jij nog succesvoller kunt zijn in je werk. Deze Summer School gaat over 'Ondernemerschap'. Hieronder staan de lessen.

Lees meer: E-Summer School: Ondernemerschap

 

Vooraankondiging Persoonlijke Gezondheidscheck

In september wordt “De Persoonlijke Gezondheidscheck” (PGC) geïntroduceerd. Dit innovatieve preventieve gezondheidsonderzoek komt voort uit de samenwerking van Hartstichting, Nierstichting, Diabetesfonds, Longfonds, de Landelijke Huisartsenvereniging, het Nederlands Huisartsen Genootschap, de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskundigen, GGD Nederland en het NIPED instituut.

Lees meer: Vooraankondiging Persoonlijke Gezondheidscheck

 

e-Summer School: Overtuigen en beïnvloeden

E-learning heeft de toekomst. Ook voor preventie- en gezondheidswerkers. Daarom kun je deze zomer weer de e-Summer School bij Preventweb.nl volgen. Elke week krijg je praktische tips over hoe jij nog succesvoller kunt zijn in je werk. Deze Summer School gaat over lessen op het gebied van 'Overtuigen en beïnvloeden'.

Lees meer: e-Summer School: Overtuigen en beïnvloeden

   

Zomer door met Nieuwegein Gezond!

LIJFstyle is een samenwerkingsverband tussen bibliotheek De tweede verdieping, MOvactor, Gemeente Nieuwegein en EMC Nieuwegein. Het verband coördineert de Nieuwegeinse gezondheidsactiviteiten en organiseert  o.a. gezondheidsevents. De gezamenlijke communicatie verloopt via Nieuwegeingezond.nu. Recent is de tweede nieuwsbrief verschenen met zomerse activiteiten in Nieuwegein.

Lees meer: Zomer door met Nieuwegein Gezond!

 

De favorieten op Preventweb.nl

Meten is weten. Op basis van de statistieken van Preventweb.nl is een top 3 samengesteld van de meest bezochte pagina's voor de categorieën 1) Algemeen, 2) Nieuws, 3) Services, 4) Columns, 5) Events en 6) e-Summerschool. Zie hieronder de top drie bij elke categorie.

Lees meer: De favorieten op Preventweb.nl

   

Pagina 1 van 80

StartVorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende Einde

Het Prevent-model

Implementatiecyclus

Agenda

03.10.2014 Congres 'Alcoho...
03.10.2014 Conferentie Alc...
20.11.2014 Jaarprijs Goede...
25.06.2015 Healthy Living ...
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner